Home   Login Site Map
mafra cosmeticele pentru masina ta
  categorii de produse
     Exterior
     Interior
     Odorizante
     Sezoniere
     Polish
     Reparatii Mentenanta
     Motociclete
     Profesionale
cele mai vandute produse
  1.  PULIMAX 4,5L PULIMAX 4,5L
     2.     PULVERIZATOR MANUAL
     3.     TRATAMENT 3 IN 1 PLASTIC
     4.     PULIMAX 500 ml
     5.     PULIMOQUETTES 4,5L

noutati
CAR WASH SHAMPOO & CERA
Pret:
21.81 RON
CAR WASH SHAMPOO & CERA
GLASS CLEANER
Pret:
 14.87 RON
GLASS CLEANER
IDROSTOP
Pret:
32.71 RON
IDROSTOP
PIXY NEW CAR
Pret:
 16.85 RON
PIXY NEW CAR

ODORBACT OUT -

CURATITOR AER CONDITIONAT AUTO

curatitor aer conditionat auto

igienizant pentru instalatia de aer conditionat auto

  1. Indeparteaza bacteriile, germenii si ciupercile, eliminand mirosurile neplacute care s-au format in interiorul sistemul de conditionare a aerului
  2. Simplu de folosit: cu motorul pornit si A/C pozitionat pe recirculare, la viteza maxima - se apasa supapa autoblocanta a recipientului si se inchid portierele; dupa 10 minute operatiunea este realizata; aerisiti habitaclul
  3. Foarte eficient: agentul bactericid puternic pe care il contine produsul, igienizeaza si purifica aerul din instalatia de conditionare a aerului din automobil in mai putin de 10 minute!
  4. Lasa in habitaclu un miros foarte placut
  5. Spray de 150 ml.
 Pret:   33.12 RON pretul include TVA
  Livrare Gratuita!

  descarca brosura!

curatitor aer conditionat auto

IGIENIZANT PENTRU INSTALAŢIILE DE AER CONDIŢIONAT
BACTERICID, ANTIALERGIC, ANTIACARIAN
ODORBACT OUT by MA-FRA


Odorbact Out este ultima noutate a Centrului de Cercetare şi Dezvoltare al firmei MA-FRA. Odorbact Out este un igienizant pentru instalaţiile de aer condiţionat auto capabil să îndepărteze bacteriile, germenii şi ciupercile, eliminând astfel şi mirosurile neplăcute ce se formează în interiorul sistemului de aer condiţionat.

Instalaţia de aer condiţionat, de fapt, este subiectul agresiunii tuturor impurităţilor din aer, impurităţi ce sunt apoi difuzate în interiorul habitaclului, cu efecte dăunătoare pentru sănătate. Pentru a avea un aer sănătos şi curat este necesară efectuarea unei igienizări a instalaţiei de aer condiţionat, operaţie atât de simplă şi rapidă cu ODORBACT OUT.

Tubul de ODORBACT OUT conţine un compus igienizant ce se eliberează în interiorul automobilului pentru completa îndepărtare a bacteriilor, germenilor, ciupercilor, acarienilor şi a mirosurilor neplăcute rezultate şi care se acumulează în interiorul instalaţiei de aer condiţionat. Operaţiunea începe cu pornirea motorului automobilului şi pornirea instalaţiei de aer condiţionat, care trebuie poziţionată pe recircularea aerului din interior. Ventilaţia trebuie reglată la maxim, cu toate prizele de aer deschise. Sprayul de Odorbact Out trebuie poziţionat pe covoraşul din dreapta-faţă, având grijă ca jetul să nu fie îndreptat spre bord. Apoi trebuie apăsat butonul de pulverizare al sprayului până la blocarea supapei. Se iese apoi din habitaclu, se închide uşa, având grijă ca toate uşile şi ferestrele să fie bine închise. Odată ce se goleşte tubul, se lasă motorul să meargă încă circa 10 minute, apoi se deschid uşile şi se aeriseşte bine înainte de a vă urca la volan.

Pentru a avea o instalaţie de aer condiţionat mereu în perfectă stare este necesar, în perioadele calde, să repetaţi tratamentul la fiecare doua luni, în timp ce în perioadele mai reci este suficient o dată la 4 luni.

ODORBACT OUT este de vânzare în sprayuri de 150 ml.
Produse Recomandate
MR GUGU BLACK
Pret:
11.88 RON
MR GUGU ORANGE
Pret:
11.88 RON
MR GUGU BLUE
Pret:
11.88 RON
Cosul meu de produse  (0)   
Shopping Cart
Cosul nu contine produse
» Vezi si modifica cos
» Trimite comanda
Comanda Telefonica
Pentru gama de produse profesionale folosite in spalatorii auto, service si pentru dealeri auto va rugam sa ne contactati telefonic.

Tel:   021 410 67 06
Mob: 0744 649 413  
Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Noutati si informatii despre produsele noastre
logo mafra