Home   Login Site Map
mafra cosmeticele pentru masina ta
  categorii de produse
     Exterior
     Interior
     Odorizante
     Sezoniere
     Polish
     Reparatii Mentenanta
     Motociclete
     Profesionale
cele mai vandute produse
  1.  PULIMAX 4,5L PULIMAX 4,5L
     2.     PULVERIZATOR MANUAL
     3.     TRATAMENT 3 IN 1 PLASTIC
     4.     PULIMAX 500 ml
     5.     ODORBACT OUT

noutati
CAR WASH SHAMPOO & CERA
Pret:
21.81 RON
CAR WASH SHAMPOO & CERA
GLASS CLEANER
Pret:
 14.87 RON
GLASS CLEANER
IDROSTOP
Pret:
32.71 RON
IDROSTOP
PIXY NEW CAR
Pret:
 16.85 RON
PIXY NEW CAR

Termeni si Conditii
Firma care administreaza site-ul http://www.mafra.ro este S.C. PLURITRADE S.r.l., numita in continuare Pluritrade, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1214/1993 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO3149318.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Pluritrade isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii " din subsolul paginilor site-ului.
1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului MA-FRA (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Pluritrade si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Pluritrade a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
2. Accesul la informatiile de pe site
Pluritrade garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul MA-FRA si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei Pluritrade fara acordul prealabil scris al acesteia.
3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Pluritrade nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.
Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se fac pe propriul risc. Pluritrade nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Pluritrade isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu producatorul produselor. Din acest motiv, Pluritrade nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul MA-FRA, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre producator.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Pluritrade clientului, numai in cazul platii in avans, este valoarea sumei incasate de Pluritrade de la acest client.
4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%) si cheltuielile de livrare.
Pretul de achizitie tiparit pe factura nu va fi mai mare decat cel din confirmarea scrisa a comenzii (transmisa prin e-mail), ce va fi reconfirmat telefonic, impreuna cu comanda, ca fiind una ferma.
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania.
Pluritrade isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 85 RON (inclusiv TVA), efectuandu-se prin reteaua proprei de distributie in Bucuresti si prin C.N. POSTA ROMANA S.A. in celelalte localitati.
Pluritrade isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Pluritrade care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se efectueaza integral la la livrarea produselor. Pluritrade isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Pluritrade la adresa de e-mail office@mafra.ro sau prin fax, la numarul 021 411.11.72. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Pluritrade. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de producator, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va avea inscris pe ambalaj termenul de garantie al producatorului.
8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul MA-FRA pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, prin intermediul Formularului de Contact sau telefonic.
Pluritrade isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Pluritrade nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Pluritrade si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
Pluritrade nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.
9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul MA-FRA este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Pluritrade nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Pluritrade nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MA-FRA
Pluritrade nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul MA-FRA. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
10. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris Pluritrade ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@mafra.ro, sau prin posta la adresa: Str. Dr. Clunet, nr. 17, sector 5, Bucuresti, cod postal 050527.
11. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.
Prezentul contract constituie un instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti pe cale amiabila, ori în caz de neîntelegere prin actiune în justitie. În caz de litigiu sunt competente instantele judecatoresti din Bucuresti.
Cosul meu de produse  (0)   
Shopping Cart
Cosul nu contine produse
» Vezi si modifica cos
» Trimite comanda
Comanda Telefonica
Pentru gama de produse profesionale folosite in spalatorii auto, service si pentru dealeri auto va rugam sa ne contactati telefonic.

Tel:   021 410 67 06
Mob: 0744 649 413  
Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Noutati si informatii despre produsele noastre
logo mafra